ZF 24

Radu Georgescu investeşte prin GECAD Group într-un start-up din Marea Britanie

Radu Georgescu investeşte prin GECAD Group într-un...

Autor: Ioana Nita

18.03.2014, 15:52 540

Grupul GECAD, înfiinţat de antreprenorul român Radu Georgescu, a investit într-un start-up din Marea Britanie – Tynka, care a dezvoltat o aplicaţie dedicată studenţilor pentru ca aceştia să fie la curent cu activităţile şi evenimentele specifice intereselor lor, din campusuri şi din afara lor.  

"Sprijinim în mod deosebit tinerii antreprenori şi companiile care se concentrează pe segmente de nişă. Tynka are avantajul de a fi fost creată de către studenţi care înţeleg nevoile celor de seama lor. Sperăm să reuşim în viitorul apropiat să extindem activitatea acestei companii la nivel global", a declarat Radu Georgescu, Founding Partner la GECAD Group.

Aplicaţia, dezvoltată de o echipă de tineri absolvenţi ai unor universităţi britanice, poate fi utilizată de studenţi şi pentru a pentru a adera la grupuri studenţeşti, pentru a confirma participarea la acţiuni şi pentru a cumpăra bilete la diverse evenimente. Funcţia Notice Board din cadrul aplicaţiei le permite, de asemenea, să vândă şi să cumpere obiecte de la alţi studenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO