ZF 24

Radulescu, BNR: Singurul avantaj in 2010 este ca nu mai avem alegeri

23.12.2009, 10:22 31

Singura sansa a Romaniei, anul viitor, se leaga de faptul ca ascapat de alegeri si, cel mai probabil, Guvernul va pune inaplicare toate masurile impopulare, dar necesare, amanate in 2009,a declarat Eugen Radulescu, director in BNR, intr-un interviuacordat in exclusivitate publicatiei Gandul.

Anul 2010 va marca, dupa cum spune Radulescu, punctul decotitura pentru urmatorii 4-5 ani sau chiar mai mult: fie se facreforme, fie ratam obiective ca trecerea la euro sau relansareasanatoasa a economiei. Directorul BNR a precizat ca acesteareprezinta parerile sale personale si nu pe cele ale institutiei pecare o reprezinta.

Anul 2010 va fi mai greu decat 2009 "pentru ca in 2009, totusi,cel putin in privinta domeniului public, nu am avut parte de orestructurare vizibila, nici nu am avut cresteri de impozite, nicinu am avut modificari semnificative de cheltuieli in jos. Au fostnumai in sus".

Cititi in totalitate interviul acordat de EugenRadulescu publicatiei Gandul pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO