ZF 24

RCS&RDS a lansat cea mai mare viteză de internet din România

RCS&RDS  a lansat cea mai mare viteză de internet din...

Autor: Claudiu Ilioiu

08.10.2013, 10:18 4792

După mai multe luni de zile în care nu a mai lansat nicio ofertă nouă comercială sau vreo schimbare de tarife în oferta de servicii de voce şi date la nivel naţional, continuând doar sistematic şi în deplină tăcere să-şi extindă infrastructura şi să cumpere jucători mai mici din internet sau TV, compania românească RCS&RDS a lansat astăzi cea mai mare viteză de internet disponibilă în România până în prezent, potrivit unui comunicat al companiei.

Abonaţii vor beneficia de viteze de până la 500 Mbps pentru 49 de lei pe lună cu abonamentul Digi Net Fiberlink 500 şi 1 Gbps pentru 59 de lei cu abonamentul Digi Net Fiberlink 1000. Serviciul va fi disponibil începând cu 1 noiembrie. 

"Prin cele două abonamente, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, RCS&RDS va furniza cele mai mai mari viteze de transfer al datelor pe piaţa românească", a declarat, marţi, directorul de dezvoltare al RCS&RDS, Mihai Popoviciu.

RCS&RDS este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de servicii prin internet fix (cu peste 1,2 milioane de clienţi) şi un jucător semnificativ şi pe piaţa de servicii de internet mobil (320.000 de conexiuni în martie 2012).

Grupul de firme RCS&RDS este controlat indirect de către omul de afaceri Zoltan Teszari.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO