ZF 24

RCS&RDS a lansat serviciul video la cerere Digi Play care are un tarif de 15 lei pe lună

RCS&RDS a lansat serviciul video la cerere Digi Play care...

Autor: Adrian Seceleanu

06.10.2014, 00:00 3292

Compania de cablu RCS&RDS a lansat Digi Play, un serviciu video la cerere (SVOD), prin care clienţii operatorului au acces, pentru 15 lei pe lună la o colecţie care include în prezent peste 100 de filme şi şase seriale. Clienţii au acces la întreg conţinutul fără a plăti alte taxe decât cea de 15 lei pe lună. Serviciul Digi Play este disponibil doar clienţilor care au cel puţin un abonament la un alt serviciu al companiei şi poate fi accesat doar de pe teritoriul României.

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat deja un serviciu de video la cerere, accesibil şi de pe computere şi de pe echipamente mobile. Grupul Telekom România a lansat parţial un serviciu SVOD, disponibil momentan doar de pe echipamente mobile prin aplicaţii dedicate, în condiţiile în care site-ul web telekomtv.ro nu a fost încă lansat, conform planificării iniţiale.

Pe piaţă mai sunt disponibile şi platforme precum Voyo sau Seenow. Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, le oferă acces clienţilor, în anumite condiţii, la un pachet personalizat de conţinut printr-un parteneriat cu Seenow.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO