ZF 24

RCS & RDS ataca dur pe net mobil: cel mai ieftin abonament - gratis, cel mai scump - 15 lei pe luna

RCS & RDS ataca dur pe net mobil: cel mai ieftin abonament - gratis, cel mai scump - 15 lei pe luna
16.09.2009, 13:24 2542

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pepiata locala, a lansat pentru clientii din judetele Bihor si Timisserviciile de acces la internet mobil la viteze de 7,2 Mbps, sicare au cele mai agresive tarife de pe piata - sunt gratis pentruunii clienti existenti ai companiei si costa cel mult 15 lei peluna pentru cei care intra pentru prima oara in contact cucompania.

Operatorul a lansat internetul mobil Digi Net Mobil cu viteze deacces de pana la 7.2 Mbps in judetele Bihor si Timis, urmand saextinda oferta la nivelul tuturor marilor orase din Romania, panala finele acestui an. In acest moment, in restul retelei nationale3G a RCS & RDS oferta de internet mobil este disponibila laviteze de acces de pana la 384 kbps.

"Digi Net Mobil cu rate de transfer de pana la 7,2 Mbps, traficnelimitat si abonamente de pana la 15 lei (inclusiv TVA) estedisponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru zonade business, pe telefoanele mobile sau prin modem care seconecteaza la portul USB al unui computer sau laptop.

Pentru conectarea la internet pe telefonul mobil este necesar caterminalul sa aiba incorporat un modem de date 3G. Pentru abeneficia de viteza dorita (7.2 Mbps), modemul din telefonulabonatului va trebui sa permita aceasta viteza.

Pentru utilizarea Digi Net Mobil pe computer, RCS & RDSofera un modem USB de date 3G: in custodie - pentru abonatii dejaexistenti si contra cost - pentru cei care doresc doar internetmobil de la RCS & RDS", spun reprezentantii companiei.

Abonatii RCS care au contractat serviciul de internet de la RCS& RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA)sau gratuit, astfel: in cazul abonatilor de internet Cable Link siFiber Link 1 (internet cu viteze de pana la 30 Mbps internet simetropolitan) optiunea pentru internet mobil presupune plata unuiabonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA) iar in cazul abonatilorsai de Cable Link si Fiber Link 2 (internet cu viteze de pana la 50Mbps internet si metropolitan) RCS & RDS are o oferta speciala,internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de pana la7.2 Mbps si echipament in custodie (modem USB).

Abonatii serviciului de telefonie mobila la 2 euro/luna cuconvorbiri nelimitate in reteaua RCS & RDS, precum si cei carenu platesc abonament pentru telefonia mobila dar platesc exclusivconvorbirile in aceasta retea sau convorbirile plus un abonament laun alt serviciu al companiei, pot beneficia de aceasta viteza deacces si in afara unui abonament cu cost lunar la internet mobil,pentru 0,05 euro/1 MB, respectiv 0,1 euro/1 MB. Oferta estedisponibila pe orice telefon mobil care incorporeaza un modem 3G sipermite o rata de transfer de pana la 7,2 Mbps.

Pentru utilizatorii care doresc sa achizitioneze doar oferta deinternet mobil a RCS & RDS, compania are disponibil acestserviciu in abonament de 15 lei (inclusiv TVA), cu urmatoarelecaracteristici: viteze de pana la 7.2 Mbps, trafic nelimitat inclussi echipament de acces la un cost de 55 euro (fara TVA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO