ZF 24

Recesiunea tine marii investitori departe de Twitter

13.07.2009, 10:32 16

Chiar daca mogulii Rupert Murdoch si Howard Stringer au participat la conferinta media organizata anual de Allen & Co in Sun Valley, Idaho, acestia au declarat ca nu sunt interesati de preluarea site-ului de microblogging Twitter, indicand faptul ca marile companii media, afectate de recesiune, informeaza Bloomberg.

"Nu este un club in care vreau sa intru", a declarat Stringer, CEO-ul Sony, intr-un interviu. "Multi oameni se descurca destul de bine facand foarte putini bani", a mentionat acesta, facand aluzie la scaderea drastica a publicitatii care a umbrit interesul companiilor pentru achizitii.

Desi lumea vorbeste despre Twitter, pana in prezent nimeni nu a aflat cat castiga acest site de microblogging, conform Reuters.

Si, chiar daca fondatorul Twitter, Evan Williams, si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg au fost vazuti conversand cu executivi precum cei de la Google, DreamWorks Animation, Amazon.com sau chiar Dell, nu exista semne care sa indice ca aceste discutii ar putea conduce la vreo preluare.

Rupert Murdoch declara ca o investitie in Twitter nu ar putea fi justificata de News Corp in conditiile in care site-ul nu a reusit sa gaseasca o metoda sigura de a face bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO