ZF 24

Recrutare: Ciprian Nicolae este aproape să se ducă la fondul de investiţii Mezzanine Management după plecarea de la polonezii de la CVI

Recrutare: Ciprian Nicolae este aproape să se ducă la...
24.01.2020, 19:40 533

Mezzanine Management administrează investiţii la Pet star, Premium Porc sau Euroins. În 2019 a ieşit din afacerea Amethyst, reţeaua de clinici de radioterapie oncologică.

Executivul român Ciprian Nicolae, care a condus timp de trei ani operaţiunile din România ale polonezilor de la CVI (companie de private debt), a fost recrutat de fondul de investiţii Mezzanine Management, conform surselor ZF. El nu a răspuns până la închiderea ediţiei întrebărilor ZF pentru a confirma informaţia. La conducerea operaţiunilor locale ale CVI, unul dintre cei mai mari investitori de private debt din regiunea Europei Centrale şi de Est, a venit Magdalena Sniegocka, potrivit unui anunţ oficial recent. Ea îl înlocuieşte pe Ciprian Nicolae, cel care a pus bazele activităţii CVI în România şi care a gestionat tranzacţiile fondului pe piaţa locală începând cu 2017. În timpul mandatului său, între 2017 şi 2019, CVI a analizat peste 100 de proiecte în România şi a investit aproximativ 60 mil. euro în obligaţiuni private emise de companii româneşti precum Impact sau Aaylex.

Înainte de a lucra pentru CVI, el a activat în domeniul bancar, la Citi sau Deutsche Bank, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. Anterior lucrase în consultanţă, pentru KPMG.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO