ZF 24

Reîncepe calvarul pe Valea Oltului, CNADNR anunţă lucrări la viaductul de la Cozia

Reîncepe calvarul pe Valea Oltului, CNADNR anunţă...

Autor: Bogdan Alecu

04.03.2016, 12:43 7297

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că timp de aproape patru luni, în perioada luni, 7 martie şi joi, 30 iunie, traficul rutier va fi restricţionat pe sectorul drumului naţional DN 7  de pe malul lacului la Cozia, pe viaductul Cârligu Mic, amplasat la ieşirea din Călimăneşti. Pe perioada instituirii măsurii de restricţionare, circulaţia rutieră se va realiza cu dirijarea traficului alternativ, pe un singur sens de deplasare.

Pe de altă parte, anul acesta CNADNR va da drumul la circulaşie pe trei benzi pe Valea Oltului pentru a fluidiza traficul.

Autostrada Piteşti-Sibiu, deşi considerată un obiectiv strategic, deja începe să fie amânată dincolo de 2020, iar dacă iniţial se spunea că va fi gata la finalul anului 2020, acum termenul a fost împins spre finalul lui 2021, iar lucrările nici măcar nu au început.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO