ZF 24

Retailerii americani raporteaza vanzari peste asteptari pentru octombrie

05.11.2009, 16:13 21

Retailerii americani au raportat vanzari peste asteptari pentruluna octombrie, ca urmare a racirii vremii, fapt ce a dus la ocrestere a vanzarilor de produse sezoniere, a promotiilor si caurmare a rezultatelor slabe inregistrate in aceeasi perioada aanului anterior, informeaza MarketWatch.

Discounterii si companiile care vand produse esentiale au ramasinca in topul retailerilor. Vanzarile Costco Wholesale au urcat cu5%, depasind estimarile analistilor care se asteptau la un avans de4,7%. Compania a fost ajutata de un declin al monedei americanecare a dus la o crestere a vanzarilor internationale cu 17%. InSUA, vanzarile au avansat cu 2%. Lantul de farmacii Walgreen ainregistrat vanzari in crestere cu 4,9%, peste estimarile de 4,8%facute de analisti.

Dintre retailerii de produse specializate, lantul de magazineChildren's Place a anuntat o scadere mai mica a vanzarilor decat seastepta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO