ZF 24

Retailerul de mobilă şi decoraţiuni SomProduct: Magazinul online va genera 15 milioane euro anul acesta, 90% din business

Retailerul de mobilă şi decoraţiuni SomProduct: Magazinul online va genera 15 milioane euro anul acesta, 90% din business

Sergiu Cadar, CEO al SomProduct: Piaţa de home & deco va creşte în acest an. Dat fiind că publicul va petrece mai mult timp la domiciliu, apetenţa acestuia pentru redecorare şi pentru înlocuirea unor piese de mobilier va fi în creştere.

Autor: Ioana Nita

129

SomProduct, retailer local de mobilă şi decoraţiuni pentru casă, estimează pentru anul acesta vânzări online mai mari cu 50% faţă de 2019, acestea urmând să ajungă astfel la 15 milioane de euro, în condiţiile în care măsurile luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului - închiderea magazinelor fizice şi restricţionarea deplasărilor cetă­ţenilor - au dus la creşterea comerţului electronic în general, precum şi pe anumite categorii de produse.

În 2019, magazinul online SomProduct.ro a generat venituri de 10 mi­lioane euro, 80% din afacerile retailerului, iar pentru anul acesta ponderea este prognozată la 90% ca urmare a noului context de piaţă.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO