ZF 24

Retailerul francez Auchan a închiriat 2.600 mp în faza a doua a proiectului U•Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Bucureşti, şi va deschide un supermarket de mari dimensiuni

Retailerul francez Auchan a închiriat 2.600 mp în faza...

Autor: Roxana Rosu

30.05.2023, 10:20 531

Retailerul francez Auchan a închiriat 2.600 mp în faza a doua a proiectului  U•Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Bucureşti, şi va deschide un supermarket de mari dimensiuni.

A doua clădire a proiectului imobiliar va fi livrată în trimestrul al treilea al acestui an

„Aducem diferenţa Auchan în U•Center prin noul nostru concept de supermarket de mari dimensiuni.  Ne vom întâmpina clienţii cu preţuri mici zi de zi, cu o gamă foarte largă de produse, de peste 11.000 de articole, de la produse provenite de la producători şi furnizori locali, produse proaspete, alimente de bază, specialităţi, dar şi o multitudine de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină etc., respectiv o serie de servicii utile”, a declarat Patrice Goupil, Director Teritoriul Sud Auchan România.

Lucrările de construcţie la a doua fază a U•Center, în suprafaţă totală închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi, au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 şi vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

„Spaţiile de retail de la parterul clădirilor pe care le dezvoltăm au devenit deja o caracteristică definitorie a proiectelor Forte Partners. Noul supermarket Auchan ce urmează a fi deschis în U•Center 2 dă o nouă dimensiune strategiei noastre de a dezvolta proiecte office ce includ toate facilităţile şi elementele unui stil de viaţă modern şi urban. Prin prezenţa Auchan, serviciile oferite în cadrul proiectului U•Center, adresate atât angajaţilor care lucrează în clădirile de birouri, cât şi comunităţii locale, vor ajunge la un grad de diversificare ridicat”, a declarat Elena Tecuţă, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienţi precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus şi a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Forte Partners, companie fondată în 2014 şi deţinută de fraţii Johny şi Jihad Jabra şi Geo Mărgescu, este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari de pe piaţă, cu un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât şi în cel rezidenţial.

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ştefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidenţial Londra 27 şi a finalizat proiectul rezidenţial Aviaţiei Park.

Compania a  dezvoltat Iniţiativa Sector 0 – Millo Offices şi Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureştiului – şi U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare. 

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri şi 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în staţiile Petrom, cât şi magazinul online auchan.ro. Compania a avut o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO