ZF 24

Retailerul Leroy Merlin a finalizat relocarea magazinului din Craiova, tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spaţiu cu 16% mai mare faţă de locaţia precedentă

Retailerul Leroy Merlin a finalizat relocarea magazinului...

Autor: Roxana Rosu

12.06.2024, 11:59 146

Retailerul Leroy Merlin a finalizat relocarea magazinului din Craiova, care va fi inaugurat pe 19 iunie tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spaţiu de 14.750 mp, cu 16% mai mare faţă de locaţia precedentă.

Relocarea a vizat asigurarea unei suprafete de vânzare mai mari, în special în zonele dedicate materialelor de construcţii şi de grădină, inclusiv mobilier.

”Leroy Merlin Craiova este un magazin bine cunoscut comunităţii locale, craiovenii ne apreciază şi ne trec pragul constant, în fiecare zi. Sunt clienţi fideli, educaţi, ataşaţi de casele lor, care apreciază transparenţa noastră totală când vine vorba de raportul calitate-preţ, diversitatea produselor şi a serviciilor, profesionalismul angajaţilor Leroy Merlin cu care intră în contact. Astfel, nevoia de a reloca magazinul într-un spaţiu mai generos, însă în acelaşi centru comercial cu care ne-am familiarizat cu toţii, a fost una naturală şi apreciem deschiderea partenerilor noştri din cadrul Electroputere Parc, care au facilitat acest proces eficient, fără sincope şi în timpul agreat”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

În continuare, magazinul va avea şi o zonă de DRIVE IN, care permite accesul cu maşina în zona materialelor de construcţii.

Leroy Merlin face parte din grupul francez ADEO, care are o retea de peste 1000 de magazine în 20 de ţări.

În România funcţionează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajaţi în 15 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara, Oradea, Târgovişte şi Arad.