ZF 24

Retailerul portughez Lanidor intră pe piaţa din România cu brandul LA Woman

Retailerul portughez Lanidor intră pe piaţa din...

Autor: Roxana Rosu

31.05.2016, 11:22 1748

Cel mai mare retailer portughez de haine pentru femei, Lanidor, va deschide în luna septembrie primul magazin în România, sub brandul LA Woman, în centrul comercial Park Lake, planurile companiei fiind să se extindă cu minim două unităţi pe an.

Primul magazin  va avea o suprafaţă de 125 metri pătraţi.

Brandul LANIDOR  va intra in Romania sub forma de franciză deţinută de catre firma QAZ Fashion Retail.

”Am vrut să aducem în România un brand cu o calitate superioară a produselor, un brand cosmopolit, care se adresează femeilor puternice, moderne, care pun accent pe detalii şi design special, femeilor care se imbracă în tendinţe şi care aleg să poarte culori şi materiale deosebite”, spune Adrian Dumitrescu, managing partner, QAZ Fashion Retail.

Retailerul a fost fondat în 1966, în Portugalia, şi face parte din grupul cu acelaşi nume, grup care mai deţine brandurile Globe (brand de lux, lansat în Spania şi achiziţionat ulterior de compania portugheză), Quebramar (linie de îmbrăcăminte men’s casual, actualmente având şi o linie pentru femei), Casa Batalha (brand de accesorii, cel mai vechi din Portugalia, datând din 1635) şi Companhia do Campo (brand home decor).

LANIDOR s-a extins în ultimii ani pe noi segmente, în prezent, având şapte concepte: LA Woman (brandul sub care va fi prezent şi în România, pentru început), LA Kids & Junior (îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta între trei luni şi 12 ani), LA Accessories (accesorii), LA Caffe (lanţ de cafenele şi restaurante), LA Outlet, LA Shop Online (disponibil pentru comenzi inclusiv din România) şi LA Eyewear.

La nivel internaţional, LANIDOR este prezent în zece ţări. a

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO