START-UP LA RAPORT

Reţeaua de cafenele „5 to go” mai deschide două unităţi în Bucureşti şi francizează conceptul

26 iul 2015 Autor: Corina Mirea

Preţul produselor comercializate de „5 to go” este de 5 lei, indiferent de dimensiune sau de tipul acestora. Spre exemplu, două sticle de apă, o limonadă sau un espresso costă câte 5 lei fiecare

Lanţul de cafenele „5 to go”, lansat pe piaţă la începutul acestui an de antreprenorul Radu Savopol, care a creat brandul de puburi Old Nick, prezent în Sinaia şi în Bucureşti, va deschide până în luna septembrie încă două unităţi în Capitală, ajungând la cinci locaţii stradale.
 
Omul de afaceri a decis în paralel cu extinderea şi francizarea conceptului „5 to go” în oraşele cu mai mult de 50.000 de locuitori. Taxa de franciză este de 4.500 de euro, iar francizaţii trebuie să achite lunar redevenţe de 5,5% din vânzări.
 
Ideea francizării businessului a fost menţionată de Radu Savopol încă de la deschiderea primei cafenele „5 to go”, într-un interviu acordat pentru ZF, publicat în rubrica „Un start-up pe zi”, însă mişcarea a venit mult mai devreme decât era anticipat. El spunea la momentul respectiv că va începe să francizeze brandul pe care l-a creat când ajunge la o reţea de 15-20 de cafenele doar în Bucureşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2015

 
Cuvinte cheie:
cafenele
, concept
, retea
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide