ZF 24

Rigips spera la o crestere a afacerilor la peste 170 milioane lei in 2007

26.08.2007, 14:38 17

Producatorul de gips-carton Rigips Romania estimeaza pentru acest an o crestere cu cel putin 20% a cifrei de afaceri fata de nivelul consemnat anul trecut, de 143,5 milioane lei (40,7 milioane euro), a declarat, vineri, directorul general al firmei, Constantin Hariton.

La un avans de 20%, afacerile companiei ar urca in acest an la peste 172 de milioane de lei.

Piata romaneasca de panouri de gips-carton se afla in continua crestere, depasind cu mult avansul luat de industria constructiilor, un ritm similar avand si piata ipsosurilor", a afirmat Hariton.

El a precizat ca cifra de afaceri a companiei a crescut cu 40% in primele sase luni, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Ponderea sistemelor de gips-carton a reprezentat circa 80% din total, diferenta fiind acoperita de produsele din ipsos.

Compania este detinuta de grupul britanic British Plaster Boards (BPP), preluat in 2005 de concernul francez Saint-Gobain, cel mai mare producator de materiale de constructii la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO