ZF 24

Românii au lăsat 2,5 milioane de lei în fiecare restaurant Ready to box Chopstix

Românii au lăsat 2,5 milioane de lei în fiecare...

Autor: Corina Mirea

08.08.2015, 11:00 1141
Mâncarea cu specific asiatic a adus companiei MLS Invest Trading, care operează lanţul de restaurante Ready to box Chopstix, afaceri de aproape 27 de milioane de lei anul trecut, în creştere cu 9% faţă de anul precedent şi triple faţă de 2009, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
Primul restaurant Ready to box Chopstix a fost deschis în 2008 în mallul Băneasa Shopping City din Capitală, iar de-a lungul timpului reţeaua s-a extins până la unsprezece unităţi în Bucureşti şi în judeţul Prahova. Astfel, rezultatele companiei arată că în medie, fiecare restaurant al brandului a avut vânzări de aproape 2,5 milioane de lei, fără a lua în calcul data de deschidere a restaurantelor sau zona.
 
Conform celor mai recente informaţii ale ZF, MLS Invest Trading este deţinută de omul de afaceri libanez Michel Aramouni şi de românca Mary Lavinia Saikaly, nume care au fost implicate în urmă cu mai mulţi ani într-un scandal de evaziune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO