ZF 24

Romaqua Group, producătorul Borsec şi Albacher marchează al cincilea an consecutiv de creştere în 2019 şi ajunge la afaceri de 843 milioane de lei

Antreprenori locali

Romaqua Group are peste 2.000 de angajaţi care lucrează în fabricile din Bucureşti, Buşteni, Borsec, Stânceni şi Lancrăm (jud. Alba).

Romaqua Group are peste 2.000 de angajaţi care lucrează în fabricile din Bucureşti, Buşteni, Borsec, Stânceni şi Lancrăm (jud. Alba).

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.05.2020, 19:45 469

♦ Romaqua Group rămâne cea mai mare afacere românească din sectorul băuturilor, o industrie unde liderii sunt Coca-Cola HBC, Ursus Breweries şi Heineken.

Romaqua Group, cel mai mare jucător român de­­­­­ pe piaţa de apă minerală şi bere, a terminat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 843,9 milioane de lei, în creştere cu circa 3% faţă de anul pre­ce­dent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. 

Acesta este al cincilea an con­se­cutiv de creştere pentru pro­du­că­torul român de băuturi.

„Creşterea cifrei de afaceri se datorează optimizării tuturor pro­ce­selor necesare desfăşurării activităţii com­p­aniei“, a spus Mihaela Drăghici, PR ma­nager în cadrul Romqaua Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO