ZF 24

Romconstruct acuza existenta unei piete negre a betoanelor

08.07.2008, 12:51 107

Romconstruct, controlat de actionarul clubului Dinamo Vasile Turcu, a sesizat Ministerul Finantelor si Consiliul Concurentei impotriva unor societati din domeniul constructiilor care vand betoane la negru, la preturi "derizorii".

"Potrivit plangerii pe care am depus-o la institutiile amintite, materialele de constructii (betoanele) vandute pe piata neagra pun in pericol viata celor care locuiesc sau muncesc in constructii ridicate cu astfel de produse ieftine, vandute la preturi atat de mici incat nu pot fi asigurate standardele de calitate si siguranta impuse de legile in vigoare, fara a mai vorbi de faptul ca nu este acoperit nici macar pretul de cost al materiilor prime", se arata intr-un comunicat al grupului de firme Romconstruct.

In plangere sunt nominalizate si opt companii, acuzate ca vand betoane la negru, majoritatea acestora fiind din Bucuresti: Alas Romania, Corsaru Rosu Impex, Ivonco Trade, Tutila Conimpex, Indac Investment, Dinamic Company, Nest?C.M. si Dimar Constructii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO