ZF 24

Rompetrol a dezvăluit noua faţă a benzinăriilor: mai mult spaţiu pentru cumpărături şi restaurant. GALERIE FOTO

Rompetrol a dezvăluit noua faţă a benzinăriilor

Rompetrol a dezvăluit noua faţă a benzinăriilor

Autor: Radu Bostan

19.09.2013, 15:02 2821

Rompetrol, al doilea mare jucător de pe piaţa locală de carburanţi, a lansat joi, la Otopeni, noul format al staţiilor de alimentare, care aduce o reamenajare a spaţiului interior din incinta benzinăriei, accentul fiind pus pe lărgirea zonei de cumpărături şi de restaurant.

Noul concept a fost definitivat după mai multe luni de experimente într-un laborator în mărime naturală, anume staţia Rompetrol din Mogoşoaia. El va fi mai departe aplicat asupra întregii reţele de alimentare a Rompetrol, dar şi în staţiile viitoare.

"Până la sfârşitul anului planificăm să deschidem trei noi staţii de distribuţie carburanţi şi să modernizăm 25 din cele existente, estimând un buget de investiţii total pentru acest an de 17 milioane de dolari", a declarat Sorin Nichita, directorul general al Rompetrol Downstream, divizia de distribuţie a grupului.

Rompetrol are un plan ambiţios de extindere în următorii cinci ani, care prevede deschiderea a 150 de staţii noi în România, plus alte 200 de puncte de alimentare în ţările din regiunea Mării Negre.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO