ZF 24

Ryanair lansează zboruri din Bucureşti către Milano de la 9,99 euro

Ryanair lansează zboruri din Bucureşti către Milano de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.09.2015, 15:00 24375

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, lansează începând cu 2 decembrie o nouă rută din Bucureşti către Milano Malpensa, cu o frecvenţă de patru zboruri săptămânale.

Cu această ocazie, pentru călătoriile din perioada decembrie 2015-ianuarie 2016, Ryanair a anunţat că preţul unui bilet pe ruta Bucureşti-Milan va începe de la 9,99 euro.

“România este piaţa cu o creştere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureştiul cu oraşele importante din Europa. Suntem fericiţi să îl conectăîn această iarnă cu cea de-a patra destinaţie din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo şi Bologna”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair.

Ryanair a intrat în aprilie anul trecut pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din Bucureşti, iniţial cu zboruri din Londra. Ulterior, pe lângă zborurile către destinaţii din Italia şI Marea Britanie,  Ryanair a mai introdus pe listă şi Dublin, Bruxelles şi Madrid. Intrarea pe cel mai mare aeroport din ţară vine după ce anterior Ryanair a mai operat şi pe alte aeroporturi din ţară, precum Constanţa sau Târgu-Mureşînsă a renunţat la acele zboruri.

Pentru acest an, Ryanair şi-a propus să ajungă la un  număr de 700.000 de turişti transportaţI pe rutele din România, faţă de circa 200.000 anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO