ZF 24

Ryanair scoate la vânzare bilete la promoţie pe cursele din Timişoara

Ryanair scoate la vânzare bilete la promoţie pe cursele...

Autor: Mirabela Tiron

11.05.2016, 09:45 3223

Compania aeriană Ryanair a scos astăzi la vânzare bilete de avion la reducere de pe cursele din Timişoara. Tarifele au fost reduse cu 20% pe toate rutele din şi către Timişoara pentru perioada de călătorie 1 septembrie-30 noiembrie.
“Această reducere specială se aplică pentru locurile rezervate pe 7 rute din şi către Timişoara şi este valabilă doar astăzi, 11 Mai, până la miezul nopţii”, au transmis oficialii companiei.

Un muzeu în aer liber din România, considerat cel mai frumos din Europa. Galerie FOTO

Cum arată casa de 12 milioane de euro a CEO-ului Snapchat, Evan Spiegel, şi a modelului Victoria’s Secret, Miranda Kerr. Galerie FOTO

În România, compania operează în prezent zboruri din Bucureşti spre Madrid, Roma, Milano, Bologna, Londra, Bruxelles şi Dublin, iar din noiembrie compania va avea zboruri din Timişoara spre mai multe destinaţii, inclusiv către Capitală.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va deschide o bază la Bucureşti începând cu finalul lunii octombrie şi intenţionează să se dezvolte pe piaţa din România, unde vrea să ajungă la 10 milioane de pasageri în cinci ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO