ZF 24

Samsung: Românii au un apetit vizibil pentru produse premium; vânzările de smartphone-uri de peste 600 de euro au crescut cu 15% anul trecut

Samsung: Românii au un apetit vizibil pentru produse...

Autor: Adrian Seceleanu

03.04.2017, 14:24 94

Consumatorii români au un apetit vizibil pentru produse de telefonie premium, tendinţă susţinută şi de faptul că beneficiază de una dintre cele mai bune reţele din lume, vânzările de smartphone-uri cu preţuri de peste 600 de euro fiind pe plus şi anul trecut.

 „Zona premium a crescut şi creşte în continuare foarte sustenabil, foarte solid. Segmentul  smartphone-urilor cu preţuri de peste 600 de euro a crescut în 2016 din punctul de vedere al numărului de unităţi cu 15%, iar din punct de vedere valoric cu 13%“, a spus Cristian Cojocaru, şeful diviziei de echipamente de telecom din cadrul subsidiarei locale a gigantului sud-co­reean Samsung.

Vârful de gamă al Samsung - Galaxy S7 - a înregistrat vânzări de peste 100.000 de unităţi anul trecut, o performanţă foarte bună având în vedere contextul de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO