ZF 24

Şapte autocare au rămas blocate peste noapte în judeţul Arad din cauza restricţiilor de circulaţie

Autor: Marian Buga

14.02.2012, 09:42 80

Şapte autocare au rămas blocate în Arad, luni noapte, în urma restricţiilor de circulaţie impuse de autorităţi pentru autocarele care tranzitează judeţul spre Hunedoara sau Timiş, o parte dintre pasageri fiind cazaţi gratuit în internate şcolare, iar alţii mergând la hoteluri, pe cheltuiala lor.

Drumuri închise sau blocate marţi dimineaţă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Arad, Ramona Creţu, de la instituirea restricţiei de circulaţie pe DN 7 spre Hunedoara şi pe DN 69 spre Timiş au fost oprite şapte autocare cu peste 300 de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acestea au fost redirecţionate spre parcări, iar pasagerii şi-au găsit cazare la pensiuni sau hoteluri. Noi oferim gratuit cazare în internate şcolare pentru cei care nu îşi permit să plătească. În această situaţie am avut doar un autocar cu aproximativ 50 de români veniţi din străinătate care mergeau spre Ploieşti", a declarat Ramona Creţu.

Prefectura Arad a anunţat, marţi, că "restricţia de circulaţie pentru autocare se menţine până când condiţiile meteo din judeţele vecine vor permite tranzitarea acestora".

Autorităţile arădene au impus, luni seară, restricţii de circulaţie pentru autocare pe drumurile naţionale din Arad spre judeţele Timiş şi Hunedoara, pentru a se evita înzăpezirea acestora.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Arad, reprezentanţii Comandamentului de iarnă au luat decizia de a restricţiona deplasarea autocarelor pe drumurile naţionale din judeţul Arad care duc spre sudul ţării, respectiv DN 7 spre Hunedoara şi DN 69 spre Timiş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO