ZF 24

Schimbare la Freshful, cel mai mare supermarket online: Tudor Mihăilescu, Senior Vice President şi COO al grupului eMAG, este din iunie şi director general al platformei Freshful, pozitie detinută în ultimii 2 ani de Andrei Popescu

Schimbare la Freshful, cel mai mare supermarket online:...

Autor: Roxana Rosu

09.07.2024, 11:03 208

Tudor Mihăilescu, Senior Vice President şi Chief Operating Officer în cadrul grupului eMAG, a preluat din luna iunie şi funcţia de director general al platformei Freshful, pozitie detinută în ultimii 2 ani de Andrei Popescu.

Tudor Mihăilescu este COO al Grupului eMAG din 2022, de când este responsabil de coordonarea proiectelor de creştere a Tazz, Fashion Days, PC Garage, Flip şi Freshful.  

 „Ne-am bucurat de serviciile Freshful încă de la lansare, chiar ne-a simplificat viaţa, eliminând stresul mersului frecvent la magazin. Cele peste un milion de comenzi din ultimul an arată că am reuşit cu adevărat să facem o schimbare în vieţile oamenilor, oferindu-le beneficii vizibile imediat, fiind un serviciu pe care se pot baza de fiecare dată când trebuie să facă cumpărăturile,” a declarat Tudor Mihăilescu.  

Platforma colaborează cu peste 150 de mici producători locali.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune şi investiţii materiale, din poziţia de Group Chief Financial Officer.

Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat şi de coordonarea zonei de business. Între 2010 şi 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.