ZF 24

Schimbari mari in topul asiguratorilor dupa primul semestru

19.08.2008, 20:00 16

Piata asigurarilor a fost foarte agitata in primul semestru, mai multe companii inregistrand urcari sau caderi spectaculoase in clasamentul jucatorilor. Cele mai neasteptate evolutii le-au avut asiguratorii controlati de BCR: in timp de BCR Asigurari de Viata a urcat rapid in fruntea clasamentului de profil, compania de asigurari generale a inregistrat o scadere semnificativa a afacerilor, ajungand la mijlocul topului, dupa ce anul trecut a fost unul dintre lideri.

In asigurari generale, Allianz-Tiriac a ramas pe prima pozitie, insa a pierdut circa 2,7 puncte procentuale din cota de piata, ajungand la aproximativ 18%. Primele brute subscrise de companie din asigurari generale au fost de aproape 176 de milioane de euro in primul semestru, in scadere usoara in euro fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt asiguratorii prezenti in topul actualizat al companiilor de asigurari generale si ce rezultate au avut acestia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO