ZF 24

Secuiana se aliaza cu o firma din Egipt si trece la vanzari online

08.01.2010, 18:26 54

Fabrica de confectii Secuiana Covasna va produce impreuna cu ofirma din Egipt articole destinate pietelor din Europa si SUA siintentioneaza sa intre pe segmentul online, dupa o reducere avanzarilor de 15-18% in 2009, la 25 milioane lei, conform Mediafax.

Compania va semna un parteneriat cu firma Glass Co. For ReadyMade Garments Egipt pentru a produce si comercializa impreunapentru pietele din Europa si Statele Unite ale Americii.

"Deocamdata intentia este in faza de proiect si nu avem maimulte detalii legate de capacitatea de productie sau volumulexporturilor", a declarat directorul general al Secuiana, DobraLaszlo.

Totodata, producatorul a decis intrarea pe segmentul online, caurmare a dificultatilor cu care se confrunta segmentul detextile.

In 2009, Secuiana a avut, potrivit datelor preliminare, oscadere a cifrei de afaceri de 15-18%, la circa 25 milioane lei,fata de nivelul de 30,5 milioane lei in 2008, pe fondul diminuariiproductiei si a vanzarilor pe piata interna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO