ZF 24

Şedinţă de Guvern crucială pentru bugetul pe 2020: La această oră se finalizează cele trei proiecte de lege pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea: proiectul de bugetului de stat, proiectul asigurărilor sociale şi proiectul de modificare al OUG 114

Şedinţă de Guvern crucială pentru bugetul pe 2020: La...

Autor: Diana Grigore

23.12.2019, 13:45 217

Ludovic Orban a anunţat că „probabil” va aproba o serie de amendamente depuse de parlamentari pentru cele trei proiecte de legi de asumare a răspunderii Guvernului. Premierul a precizat că la finalul şedinţei, Executivul va trimite cele trei proiecte cu amendamente admise către Parlament.

„Va trebui să trecem în revistă amendamentele formulate de parlamentari sau de grupurile parlamentare. trebuie să hotărâm amendamentele pe care le aprobăm şi amendamentele pe care le respingem la fiecare dintre aceste trei proiecte de lege. La finalul şedinţei de Guvern, înainte de a ne prezenta în Plenul Camerelor Reunite, va trebui să trimitem proiectele de legi cu amendamentele admise. Sunt foarte multe amendamente. Tocmai pentru a arăta deschiderea noastră la contribuţia parlamentarilor şi a grupurilor parlamentare, am analizat amendamentele depuse şi sunt o serie de amendamente pe care probabil le vom aproba şi din acest motiv va trebui să luctăm cu foarte mare seriozitate”, a spus Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

Şedinţa Executivului a început în jurul orei 12:30. Miniştrii împreună cu premierul Ludovic Orban analizează, la ora transmiterii acestei ştiri, amendamentele depuse de parlamentari şi grupuri parlamentare la proiectele pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea, respectiv proiectul de buget de stat, proiectul asigurărilor sociale şi proiectul de modificare a OUG 114.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO