ZF 24

Seful BNP Paribas Lease: Finantarile pentru agricultura si constructii au cel mai mare potential de crestere

20.07.2008, 20:00 20

BNP Paribas Lease, cel mai nou jucator din piata leasingului, membru al gigantului francez BNP Paribas, estimeaza ca va acorda finantari de 10 milioane de euro pana la sfarsitul acestui an. Compania isi va incepe in curand activitatea si va lucra numai cu clienti corporate, carora le va acorda atat credite, cat si finantari in sistem leasing in euro.

"Targetul nostru nu este sa castigam cota de piata, am venit in Romania pentru a lucra in principal cu partenerii nostri din alte tari, care au subsidiare aici. Romania are un potential foarte mare pentru investitii, deci si pentru piata finantarilor, datorita dimensiunii tarii si statutului de membru al Uniunii Europene", a declarat Phillipe Chabert, directorul general al BNP Lease.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine pentru ce tip de abordare va opta BNP Paribas pe piata din Romania si ce surse de finantare va avea compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO