ZF 24

Seful Microsoft Romania: am redus cheltuielile de deplasare cu 40%

29.06.2009, 18:07 26

Microsoft Romania, subsidiara locala a celui mai mare producator de soft din lume, a lansat pe fondul scaderii vanzarilor un program de eficientizare a operatiunilor, care a inclus reducerea cheltuielilor de deplasare sau reducerea unor posturi, a declarat Calin Tatomir, directorul general al companiei.

“Cred ca la nivelul Microsoft Romania am scazut cheltuielile cu transportul si cazarea cu aproximativ 40%, ca parte a programului de eficientizare. De exemplu inainte existau sedinte de management la Munchen la care mergeau 20-30 de persoane. Acum s-a folosit tehnologia Microsoft pentru conferinte prin internet. Au disparut astfel cheltuielile cu avionul si hotelul”, a spus seful Microsoft Romania.

El a adaugat ca Microsoft a redus si numarul de angajati care ocupau “posturi care nu se justificau pe timp de criza”, insa a precizat ca numarul total de oameni este mai mare decat acum noua sau 12 luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO