ZF 24

Şeful Tenaris, cu afaceri anuale de 10 miliarde de dolari, s-a întâlnit ieri cu Victor Ponta

Paolo Rocca şi Victor Ponta

Paolo Rocca şi Victor Ponta

Autor: Adrian Cojocar

11.04.2014, 00:00 1922

Paolo Rocca, preşedintele executiv al grupului Tenaris, unul dintre cei mai mari producători de ţevi din lume cu vânzări anuale de peste 10 miliarde de dolari, care deţine în România două fabrici de ţevi prin intermediul Tenaris Silcotub Zalău, a venit ieri la Bucureşti pentru a se întâlni cu premierul Victor Ponta.

La întâlnire a participat şi ministrul economiei Constantin Niţă. „Preşedintele grupului Tenaris a prezentat principalele proiecte de dezvoltare a activităţii la unităţile de producţie de la Zalău şi Călăraşi şi a apreciat potenţialul pieţei din România în special în domeniul industriei petroliere. În cadrul întrevederii au fost discutate şi posibilităţile de dezvoltare a infrastructurii din judeţul Călăraşi”, spun reprezentanţii guvernului.

Tenaris este una dintre cele mai mari companii din România, cu afaceri anuale care se învârt în jurul a 400 mil. euro şi este de asemenea unul dintre cei mai mari exportatori ai României în condiţiile în care 80% din producţie este destinată exportului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO