ZF 24

Senatorul Nicolae Vlad Popa va da in judecata AVAS, in cazul "Tractorul"

10.07.2007, 15:11 26

Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa a declarat, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata la GDS, ca va da in judecata AVAS si firma Flavus SRL, in momentul in care se va parafa contractul de cumparare a platformei Tractorul, solicitand instantei sa constate "nulitatea absoluta" a transferului.

Parlamentarul brasovean a declarat ca interesul sau in acest caz este legat de faptul ca detine 41 de actiuni la SIF Transilvania, unul dintre actionarii societatii Tractorul.

"Marele interes, insa, pe care il am in aceasta activitate este ca sunt cetatean si senator de Brasov. Ma asteptam ca aceasta licitatie sa fie una corecta si transparenta", a adaugat senatorul PLD.

Totodata, Popa a sustinut ca afacerea este patronata de "increngatura PNL-PSD", cu "complicitatea" AVAS, metionandu-i, in acest sens, pe deputatul PNL Relu Fenechiu, pe Emil Nita (consilier judetean PSD la Brasov) si pe presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu.

De asemenea, Nicolae Vlad Popa a mai spus ca reprezentantul SIF Transilvania i-a dat asigurari, prin intermediul telefonului, ca va "interveni in acest proces". Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO