ZF 24

Sergiu Bahaian si trei dintre complicii sai in cazul executiilor in stil mafiot, dusi la Tribunalul Ialomita cu propunerea de arestare

17.01.2010, 13:38 362

Patronul clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian - lider al uneigrupari specializate in fraude economice -, complicele sau, EduardMarculescu si alte doua persoane au fost duse, duminica, laTribunalul Ialomita, cu propunerea de arestare preventiva intr-undosar instrumentat de DIICOT Ialomita, informeaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Ialomita, cei patru aufost adusi sub escorta din arestul Politiei Judetene, dupa cesambata seara au fost retinuti de procurori pentru 24 de ore, pebaza de ordonanta, intr-un dosar privind infractiuni economice.

La ora transmiterii stirii, cei patru fusesera dusi in sala dejudecata.

Fostul patron al societatii Sabina Product si patron al clubuluiGloria Buzau, Sergiu Bahaian, - care a declansat unul din cele maimari scandaluri financiare din Romania in 1995 - era cautat pentruo frauda de doua milioane de euro, in urma unor operatiunicomerciale, emitand file CEC sau bilete la ordin fara acoperire, innumele unor societati fictive.

La sfarsitul acestei saptamani, politisti din cadrul Directieide Combatere a Criminalitatii Organizate, BCCO Bucuresti si BCCOConstanta, sub coordonarea procurorilor DIICOT Serviciul TeritorialBucuresti si Birourile Teritoriale Constanta si Ialomita, au reusitdestructurarea grupului criminal organizat de anvergura coordonatde Sergiu Bahaian.

Mai multe despre grupul infractional condus de SergiuBahaian cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO