ZF 24

Simona Halep a strâns aproape 500.000 de prieteni la lansarea paginii oficiale de Facebook

Simona Halep a strâns aproape 500.000 de prieteni la...

Autor: Andrei Mazurchievici

07.08.2014, 16:31 1151

Purtând un echipament adidas de culoare roz, pe care îl va folosi în turneele din America de Nord, Halep ţine la piept o rachetă de tenis, iar în mâna dreaptă o hârtie scrisă cu pixul în care anunţă lansarea paginii.

"În cazul în care aveaţi dubii... da, eu sunt, adevărata Simona! Bine aţi venit pe pagina mea oficială de Facebook", a scris Halep în descrierea care însoţeşte fotografia.

Simona Halep anunţa, în timpul turneului WTA de la Bucureşti, că după finalul sezonului îşi va crea conturi oficiale pe reţelele de socializare, după ce multe pagini false îi erau atribuite. "Sunt false toate. Încerc să îmi fac timp ca să vorbesc mai mult cu fanii, dar a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Voi avea grijă de acest aspect după ce voi termina sezonul", a spus, la 11 iulie, Halep.

Pagina Simonei Halep a fost creată la 16 iulie, însă anunţul oficial a fost făcut în cursul zilei de joi. Până la ora transmiterii acestei ştiri, aproape 450.000 de persoane o urmăreau pe jucătoarea care din 11 august va urca pe locul doi în clasamentul WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO