ZF 24

Simona Halep: Mă simt pregătită să merg la Roland Garros

Simona Halep: Mă simt pregătită să merg la Roland Garros

Autor: Leila Bolat

15.05.2015, 17:16 443

"Mă simt foarte bine. Am jucat un tenis bun astăzi şi am fost agresivă, am făcut câteva puncte câştigătoare, serviciul a fost destul de bun. Ieri, contra lui Venus (n.r. - Venus Williams), am jucat foarte relaxată şi m-am concentrat pe fiecare minge, ştiam că poate să revină foarte repede şi foarte bine, aşa că m-am concentrat pe fiecare minge şi am încercat să nu mă gândesc împotriva cui joc. A fost un meci bun care mi-a dat multă încredere că pot ajunge în semifinale sau în finală, în turneu. Alexandra a fost obosită, pentru că a avut multe meciuri lungi înainte de acesta, aşa că am avut un avantaj. Nu este uşor să joci împotriva unei românce, dar pe durata meciului uiţi împotriva cui joci. Mă simt mult mai bine acum decât săptămâna trecută, simt jocul şi mă simt pregătită să merg la Openul francez, să încep Grand Slam-ul", a spus Halep.

La rândul ei, Alexandra Dulgheru a declarat că nu pune la îndoială valoarea Simonei Halep, dar ar fi evoluat altfel dacă ar fi avut "bateriile pline". "Mi-aş fi dorit să fiu un pic mai odihnită. Una e să joci cu Simona cu bateriile pline, alta e să ai sub jumătate din baterii. Nu pun la îndoială valoarea ei, dar mi-ar fi plăcut să am un pic mai multă energie, ca să pot să... Mă dureau toate în corp, orice muşchiuleţ. Zilele astea am tras de mine mult, iar corpul cade la un moment dat. Mă aşteptam, dar am crezut că poate reuşesc un pic să păcălesc şi astăzi. Doar atât mi-ar fi plăcut, să pot un pic mai mult din punct de vedere fizic", a afirmat Dulgheru.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, sportivă venită din calificări, şi a acces în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Halep va juca în faza următoare, sâmbătă, cu sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro (Spania), locul 10 WTA.

Simona Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă la competiţie italiană, calificarea în penultimul act al turneului, la ediţia din 2013, când a fost eliminată în această fază de Serena Williams, scor 6-3, 6-0.

Turneul de la Roland Garros va începe la 24 mai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO