ZF 24

Simona Halep o va întâlni pe Şarapova în sferturi la Cincinnati

Simona Halep o va întâlni pe Şarapova în sferturi la...

Autor: Luminita Turcu

15.08.2014, 10:44 767

Meciul va avea loc vineri, la Cincinnati, nu mai devreme de ora locală 19.00 (sâmbătă, ora 02.00 în România).

Halep a trecut în optimi de Lucie Safarova, scor 6-4, 7-5, iar Şarapova a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova (locul 25 WTA), scor 6-4, 7-6 (7/2).

"Am jucat pe hard dar cu mult timp în urmă. Va fi un meci interesant. Ultimele noastre întâlniri au fost pe zgură, ne ştim jocul foarte bine. Are un an foarte bun, unul dintre cele mai bune din carieră. Evident, să fii numărul 2 în lume este o mare realizare. Cu siguranţă va fi un meci dificil", a declarat Şarapova referitor la întâlnirea cu Halep.

Simona Halep a afirmat că Şarapova este o mare jucătoare şi vrea să vadă dacă pe această suprafaţă sportiva rusă se va impune din nou. "Joacă foarte bine, va fi o provocare pentru mine. Vreau să joc împotriva ei pentru că vreau să vă dacă pe hard mă va învinge din nou. Dar vreau doar să-mi fac jocul, să fiu agresivă, să deschid unghiurile aşa cum fac mereu şi să fiu foarte concentrată", a declarat Halep.

Până în prezent, Halep şi Şarapova s-au întâlnit de patru ori, de fiecare dată impunându-se sportiva rusă.

Prima întâlnire dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4.

În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5.

În primăvara acestui an, Maria Şarapova a câştigat finala turneului de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus în finală la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.