ZF 24

Sindicatele din energie, interesate de actiuni ale filialelor neprivatizate ale Electrica

12.03.2007, 15:13 22

Sindicatele din energie intentioneaza sa achizitioneze actiuni la filialele neprivatizate ale companiei Electrica, a anuntat, luni, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), dupa o intalnire a presedintelui institutiei, Teodor Atanasiu, cu reprezentantii sindicatelor.

Discutiile cu conducerea Federatiei Energia Mileniului II si a Federatiei Nationale a Sindicatelor din Electricitate Univers au avut loc la finele saptamanii trecute.

"Reprezentantii sindicatelor si-au anuntat intentia de a achizitiona actiuni la societatile comerciale de distributie si furnizare de energie electrica, in conditiile Legii 169/2004 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 31/2004 privind unele masuri pentru derularea procesului de privatizare a societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice", se arata intr-un comunicat al AVAS.

Institutia a preluat, la inceputul anului, filialele neprivatizate ale Electrica, respectiv Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Sud si Electrica Transilvania Nord, de la Ministerul Economiei si Comertului (MEC), odata cu transferul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie din subordinea MEC la AVAS. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO