ZF 24

Slaughter and May-Bulboaca&Asociatii, ales pentru asigurarea serviciilor juridice pentru emisiunea de eurobonduri

15.09.2009, 13:35 21

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a selectat consortiulSlaughter and May - Bulboaca & Asociatii SA pentru a asiguraserviciile juridice aferente tranzactiei emisiunii deeuroobligatiuni.

"In urma finalizarii procesului de evaluare a ofertelor primitede la firmele de avocati care au raspuns cererii de oferta,consortiul Slaughter and May - Bulboaca & Asociatii SCA a fostselectat pentru a asigura, in numele emitentului, serviciilejuridice aferente tranzactiei emisiunii de euroobligaţiuni", searata intr-un comunicat al ministerului.

Emisiunea de euroobligatiuni are o maturitate cuprinsa intre 5si 10 ani, valoarea finala, estimata acum intre 500 milioane eurosi 1,5 miliarde euro, urmand a fi stabilita in functie deconditiile existente in piata si de necesitatile de finantare abugetului de stat.

Pentru intermedierea emisiunii de euroobligatiuni, Finantele auselectat bancile Deutsche Bank, EFG Eurobank si HSBC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO