ZF 24

Smiley semnează coloana sonoră a comediei "În film la Naşu’"

22.08.2012, 14:08 218

Smiley, cunoscutul cântăreţ şi compozitor, semnează coloana sonoră a scurt-metrajului În film la Naşu’, care face parte din proiectul cinematografic Hot Shorts, disponibil pe marile ecrane din 17 august.

Smiley a creat special pentru acest scurt-metraj temele muzicale folosite, compunând frânturi de melodii pentru fiecare scenă în parte, şi spune că a fost inspirat de starea pe care ţi-o dă filmul şi de replicile personajelor.

Scurt-metrajul În film la Naşu’ este o comedie fictivă de situaţii, inspirată dintr-o poveste reală, în care doi actori şi o aspirantă la actorie se confruntă cu birocraţia şi corupţia din zonele vamale de la graniţa dintre România şi Republica Moldova.

“Partea mea preferată este tema din Naşul, căreia i-am adăugat influenţe balcanice, iar rezultatul mi se pare unul foarte interesant”, spune artistul.

Smiley mărturiseşte că a fost încântat de colaborarea cu Cristina Jacob, regizorul şi scenaristul scurtmetrajului În film la Naşu’.

“Cristina m-a ajutat foarte mult, mi-a explicat ce fel de muzică i s-ar părea potrivită pentru filmul său şi a ieşit exact cum ne-am dorit. Nu mi s-a părut greu, a fost o experienţă pe care cu siguranţă îmi doresc să o repet”.

Smiley s-a făcut remarcat ca membru al trupei Simplu, artist solo, dar şi ca producător şi compozitor pentru artişti români (Morandi, Puya, Delia, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra) şi străini (cântăreaţa de origine italiană In-Grid sau rapper-ul american Sway).

Rolurile principale sunt interpretate de Cristi Iacob, Diana Dumitrescu şi Florin Călinescu, lista de actori care şi-au adus contribuţia la acest scurtmetraj fiind completată de Ion Grosu, Anamaria Mirică şi Ion Săpdaru.

Proiectul Hot Shorts este o premieră pentru piaţa de cinema din România, fiind un concept care introduce pe marile ecrane trei scurt-metraje, respectiv În film la Naşu’, Bora Bora şi Tatăl meu e cel mai tare, a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaţionale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varşovia.

Hot Shorts, distribuit de MediaPro Distribution, poate fi vizionat în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Brăila, Bacău, Târgu-Mureş şi Constanţa).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO