ZF 24

Soluţia adusă de trei antreprenori: rezervări la hotel prin Facebook

Soluţia adusă de trei antreprenori: rezervări la hotel...

Autor: Mirabela Tiron

26.05.2014, 00:02 283
Compania T&C Net, furnizoare de soluţii software pentru hoteluri,  controlată de Adrian Mantu, cu  un pachet de 25%, de Cătălin Corneliu cu un pachet de 55% şi de Andrei Verboncu, cu un pachet de 20%, a adus în România o  platformă care permite realizarea de rezervări la hoteluri direct pe pagina lor de pe site-ul de socializare Facebook.

Printre hotelurile care au implementat deja acest sistem de rezervări - IN1 Solutions (dezvoltat de producătorul cu acelaşi nume) - se numără unitatea de cinci stele Binder Bubi din Sighişoara, Binder Bubi din Mediaş, dar şi hotelurile Inter din Venus şi  Vigo Grand din Ploieşti. 

„Online-ul aduce 25% din rezervări. Am implementat sistemul pe pagina noastră de Facebook. Am avut un client care şi-a făcut o rezervare, pe viitor cred că se va dezvolta“, a spus Feri Teglas, directorul de marketing al hotelului de cinci stele Binder Bubi din Sighişoara, care a im­plementat acest sis­tem. Hotelul are 52 de camere şi un grad me­diu de ocupare de 55% anul trecut. O noapte la hotel costă 420 de lei pe noapte într-o cameră dublă. Pentru a rezerva o cameră prin acest sistem, clientul trebuie să intre pe pagina de Facebook a hotelului, unde îşi alege perioada în care vrea să fie cazat la hotel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO