ZF 24

Sommering: Privim Bulgaria, Albania si Kazahstan ca refugii pentru momentul cand piata va stagna

24.03.2008, 20:30 18

Piata de instalatii din Romania a ajuns anul trecut la circa un miliard de euro, in crestere cu circa 30-40%, datorita numarului ridicat de proiecte imobiliare aflate in derulare, dar se pregateste pentru stagnare in urmatorii ani. Strategia jucatorilor se indreapta in aceste conditii spre pietele externe.

"Bulgaria este o piata interesanta, spre deosebire de Ungaria, acolo unde a inceput o perioada de stagnare. Ne intereseaza sa gasim cel putin o piata de refugiu in momentul in care cea romaneasca o sa dea inapoi, lucru pe care il astept sa se se intample in circa trei ani si incerc sa pregatesc piata din Bulgaria inca de pe cum", spune Rudolf Sommer, presedintele si proprietarul Sommering, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil, specializat in proiectare si executarea de sisteme de instalatii.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care este cel mai important contract al companiei si ce proiecte are compania in derulare sau pentru viitorul apropiat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO