ZF 24

Spitalul Colentina a lansat o platformă online pentru evaluarea pacienţilor la distanţă

Spitalul Colentina a lansat o platformă online pentru...

Autor: Ioana Niţă

17.03.2020, 08:00 544

Spitalul Clinic Colentina din Capitală a anunţat că a lansat o platformă online pentru evaluarea medicală la distanţă a pacienţilor, în condiţiile în care începând de ieri unitatea sanitară s-a transformat în centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus SARS – CoV2. Ca atare, din data de 16 martie 2020, spitalul Colentina a oprit toate internările şi a lansat un serviciu online gratuit prin intermediul căruia pacienţii pot primi recomandări medicale.

Platforma, creată în parteneriat cu Medicentrum şi Lite Microsystems, permite ataşarea de documente medicale împreună cu descirerea problemei de sănătate şi alte detalii precum datele personale – nume, prenume, vârstă, e-mail, număr de telefon. De asemenea, pacienţii pot selecta specialitatea medicală şi medicul curant.

Pacienţii vor primi răspuns solicitării făcute online în circa 12-24 ore, în funcţie de disponibilitatea personalului medical.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO