ZF 24

Staer Galati vizeaza afaceri de 40 mil. euro anul acesta, in crestere cu 30%

24.02.2008, 15:02 20

Producatorul de mobila Staer International din Galati estimeaza pentru acest o cifra de afaceri de 40 milioane euro, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, si are in plan investitii de sapte milioane de euro in productie, extinderea retelei de magazine si logistica, informeaza Mediafax.

"Pana la sfarsitul anului 2008, Staer isi propune sa ajunga din nou la 35 de magazine proprii, cu o suprafata totala de aproximativ 60.000 de metri patrati", declarat directorul de marketing al firmei, Mirela Gotescu.

Desi, in anii precedenti, reprezentantii Staer luau in calcul o posibila extindere in Bulgaria, planurile pentru 2008 ale companiei vizeaza doar piata interna.

"Deocamdata se are in vedere numai piata romaneasca, eforturile fiind concentrate pe calitatea produselor, largirea portofoliului catre segmentul de mobilier executat la comanda si relocarea magazinelor", a aratat Gotescu.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO