Staţiunea din România care ia faţa celor mai tari plaje europene

11 mar 2016 Autor: ONE ONE

Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip, va avea loc în mai puţin de trei săptămâni (duminică 27 martie 2016), în staţiunea Mamaia. 

Până la ora actuală, peste 500 de sportivi din România şi din alte ţări s-au înscris la inedita cursă de la malul Mării Negre şi alte câteva sute de susţinători şi-au anunţat prezenţa. Evenimentul sportiv internaţional, ajuns la a treia ediţie se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă, şi conţine trei probe competitive (maraton, semimaraton şi cursa de 10km) şi crosul Family Run (aproximativ 1km) - care are menirea de a-i aduce mai aproape de sport, atât pe părinţi, cât mai ales pe copiii acestora.

Vedeţi AICI care sunt premiile
 
Cuvinte cheie:
statiune
, romania
, europene

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide