ZF 24

Stiri locale

17.09.2009, 17:44 26

Craiovenii vor sa testeze locuinta inainte de acumpara

Criza economica ii indeamna pe dezvoltatorii imobiliari sagaseasca solutii cat mai inovatoare pentru a-i atrage pe clienti.Dupa masina, transport gratuit, mobilier si garaje acestia vin cu osolutie noua, inovatoare,habitestul - probarea locuintei. Aceastasolutie este pe placul locuitorilor orasului Craiova, desi inregiune inca nu s-a lansat o astfel de oferta. (Gazeta de Sud)

Angajatii Energoconstructia au intrat ingreva

Angajatii Energoconstructia Craiova sunt in greva de trei ziledupa ce nu si-au mai primit salariile din mai, iar personalul TESAdin februarie. Oficialii companiei au spus ca salariile vor fiacorate peste doua saptamani. (Gazeta de Sud)

Administratia Constanta supusa la patrucontroale

Autoritatea Nationala de Integritate, Directia NationalaAnticoruptie, Curtea de Conturi si Autoritatea Nationala pentruReglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice au realizatcontroale la admistratia jude]ului Constanta. Toate controaleleaveau acelasi scop: contractele de publicitate. (Niuzer.ro)

Piata agroalimentara de 1,8 mil. euro, la Deleni,Constanta

Primaria Deleni, judetul Constanta, a depus documentatianecesara finantarii unui proiect privind infiintarea unei pieteagroalimentare in localitate. Investitia, parte a unui proiect maicomplex initiat de administratia locala din Deleni in colaborare custatul bulgar, ar putea costa 1,8 mil. euro, suma la care se adaugasi cofinantarea de 5% suportata de Consiliul Judetean Constanta.(telegrafonline.ro)

Un spatiu de joaca de peste 100.000 euro a fostinaugurat la Baia Mare

La Baia mare a fost inaugurat un spatiu de joaca al carui costdepaseste 100.000 euro. E.On Romania in parteneriat cu Fundatiapentru Societate au construit patru spatii de joaca al caror costtotal s-a ridicat la 545.000 euro. Primul spatiu a fost inauguratla Sibiu. (citynews.ro)

Parc eolian de 90 mil. euro in Bihor

Compania Eoliana SA, parte a grupului Alerion va investiincepand cu anul viitor 90 mil. euro intr-un parc eolian, ce va fiamplasat in muntii Plopisului, la limita judetelor Bihor si Salaj.Aceasta va fi cea de-a doua cea mai mare investitie din judetulBihor dupa proiectul autostrada Transilvania. (Bihoreanul)

63 locuri de munca pentru 1.000 de someri laPascani

Bursa locurilor de munca de la Pascani, ce va avea loc vineri 25septembrie, va oferi potrivit datelor actuale, 63 de locuri demunca. "Din cele 28 de firme contactate pana acum, jumatate si-auanuntat participarea. Un numar de 19 locuri de munca sunt pentruabsolventi cu studii superioare precum ingineri si economisti, 24pentru muncitori calificati in domeniile confectii, dulgherie,tamplarie si fierari betonisti, iar 20 sunt pentru necalificati. Pede cealalta parte, in fiecare an circa 1000 de tineri din Pascanitermina o forma de invatamant", potrivit lui Mihail Moisii, sefulAgentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani. (ZiarulOrizont)

200 locuri de munca pentru someri la Mures

In judetul Mures, la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei deMunca Mures, pentru absolventi sunt disponibile 200 de locuri demunca, oferite de 26 de agenti economici din judet. Bursa locurilorde munca va avea loc pe 25 septembrie. (Citynews)

Primaria Hodac disponibilizeaza 91 deangajati

Primaria localitatii Hodac din Judetul Mures va disponibiliza 91de persoane, asistenti personali. Oficialii primariei nu au doritsa comenteze. Primaria Hodac nu este prima care facedisponibilizari, Primaria Ibanesti concediind 25 de asistentipersonali din lipsa de bani. (Citynews)

Cu 43% mai putine tranzactii imobiliare laCluj

In perioada ianuarie-august, in Cluj au fost incheiate cu 34%mai putine tranzactii imobiliare comparativ cu aceeasi perioada aanului trecut, conform Oficiului de Cadastru si PublicitateImobiliara Cluj. (Ziua de Cluj)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO