ZF 24

Sud-africanii de la NEPI încep lucrările la trei malluri până de Crăciun

Sud-africanii de la NEPI încep lucrările la trei...

Autor: Cristi Moga

08.10.2013, 21:04 5831

Fondul sud-african de investiţii NEPI, care a ajuns la un portofoliu de centre comerciale de peste 200.000 mp pe piaţa locală, vrea să înceapă lucrările la încă trei proiecte de retail până la finalul acestui an, dezvoltări care implică un buget cumulat de aproximativ 200 de milioane de euro.

„Până la sfârşitul acestui an vrem să începem lucrările la proiectele Mega Mall şi Vulcan Center din Bucureşti, precum şi la un mall în Târgu-Jiu. Totodată, pe 21 noiembrie este programată deschiderea proiectului Galaţi Shopping City (foto). În acest proiect am predat deja majoritatea spaţiilor către chiriaşi“, a declarat pentru ZF Tiberiu Smaranda, retail development manager în cadrul NEPI.

Cu aceste patru proiecte, potrofoliul celor de la NEPI ar urma să crească la circa 350.000 mp într-o piaţă în care cei mai mari jucători sunt în prezent Iulius Group, Argo Real Estate sau Immofinanz.

Sud-africanii continuă să meargă contra curentului, ţi­nând cont că majoritatea dezvoltatorilor preferă să aştepte reluarea creşterii consumului înainte de a începe noi investiţii.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.10.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO