ZF 24

Symmetrica, producător de pavele din Suceava, oraş aflat în carantină: Avem mari probleme legate de desfăşurarea activităţii curente. Majoritatea angajaţilor sunt în zona de carantină

Antreprenori locali

Sebastian Bobu, director executiv Symmetrica: Credem că o contracţie de 5-10% a pieţei va afecta toţi producătorii de materiale de construcţii.

Sebastian Bobu, director executiv Symmetrica: Credem că o contracţie de 5-10% a pieţei va afecta toţi producătorii de materiale de construcţii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.05.2020, 18:50 182

Chiar şi în aceste condiţii, Symmetrica merge mai departe cu investiţia într-o fabrică nouă la Arad, proiect început de anul trecut.

Producătorul de pavele şi bor­duri Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, se confruntă cu pro­bleme în desfă­şurarea activi­tă­ţii, în condi­ţi­ile în care Su­cea­va se află în caran­tină, iar circu­la­ţia între oraş şi localităţile din preajmă se face cu dificultate.

„Avem mari probleme legate de des­făşurarea activităţii curente, a între­ţi­nerii utilajelor şi a liniilor de pro­duc­ţie, a deplasării personalului că­tre fabri­cile din ţară. Marea majo­ri­tate a perso­nalului este locată în zona de carantină şi din această cauză am fost afectaţi mai mult decât alţii de reg­le­mentările stării de urgenţă“, spune Sebastian Bobu, directorul executiv al Symmetrica.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO