ZF 24

Taco Bell deschide încă un restaurant în România până la finalul anului, tot într-un mall din Bucureşti

Sursă video: Pagina de Facebook a Taco Bell

Sursă video: Pagina de Facebook a Taco Bell

Autor: Ştefan Stan

25.10.2017, 12:34 2107

Taco Bell va deschide încă un restaurant în România până la finalul anului, în Mega Mall Bucureşti, potrivit unui anunţ pe pagina de Facebook a lanţului de fast-food. 

Gigantul american Taco Bell, care are în portofoliu în special mâncare mexicană, a intrat pe piaţa locală în această toamnă cu un restaurant în Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai puternice malluri ca încasări din România.
 
La fel ca McDonald’s, KFC şi Subway, cei trei giganţi deja prezenţi local, şi Taco Bell vine tot în sistem de franciză. Siste­mul de franciză permite unui brand să pătrundă pe o piaţă fără să îşi asume direct riscuri. Acesta este un model practicat pe pieţele considerate prea mici.
 
Brandul Taco Bell a fost adus de către compania Sphera Franchise Group S.A, care deţine şi francizele altor branduri internaţionale, respectiv KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

Sphera Group a anunţat luni că selistează pe bursă la Bucureşti şi că vinde 9,8 milioane de acţiuni la bursa ro­mânească cu preţul cuprins între 25 şi 32 lei pe acţiune, ceea ce ridică oferta de vânzare de acţiuni la maximum 325 de milioane de lei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO