ZF 24

Talpeş: Vrem să vindem în SUA între 100.000 şi 200.000 de produse de securitate Bitdefender Box

Talpeş: Vrem să vindem în SUA între 100.000 şi...

Autor: Andrei Mazurchievici

06.05.2015, 15:20 212

Noul produs a fost lansat în SUA în urmă cu două săptămâni, acesta putând fi achiziţionat în schimbul a 199 de dolari, în care este inclus şi abonamentul pentru primul an. După un an, abonamentul costă 99 de dolari.

"Bitdefender Box reprezintă expresia gândirii noastre despre cum poate fi protejată în viitor o familie. Momentat ţintim doar consumatorii casnici, dar urmează să ne gândim şi la dezvoltarea produsului pentru IMM-uri. Box-ul este o cutie propriu-zisă, este un hardware care se instalează pe reţeaua de acasă şi apoi există diverşi agenţi pe care îi instalăm pe diverse terminale. Sunt agenţi mai compleţi pe terminalele tradiţionale, desktop, laptop. Ca o noutate, Box poate asigura suplimentar şi terminalele Apple, ceea ce nimeni nu putea până în prezent. Există studii care arată că o familie germană are un număr mediu de 14 terminale conectate la internet. Eu am văzut şi 55 de terminale la o familie. Peste jumătate din aceste terminale, frigidere, televizoare, instalaţii de aer condiţionat, sunt slab protejate sau deloc. Box-ul îţi arată, momentan pe terminalele inteligente, ce atacuri au fost asupra diferitelor gadget-uri. După părerea noastră Box-ul va înlocui soluţiile de securitate din zona de consumatori în următorii trei ani de zile", a spus Talpeş.

Florin Talpeş a menţionat că precomenzile au atins deja câteva mii de unităţi pentru piaţa americană.

"În momentul de faţă ne concentrăm pe piaţa americană. Planurile pentru următoarele şase luni se axează pe piaţa din SUA, după care vom ataca şi alte pieţe", a completat Talpeş.

Produsul este asamblat la o fabrică din China, Talpeş susţinând că producătorul chinez are experienţă mai mare în realizarea unor astfel de produse.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO