ZF 24

Tariceanu: Nu inteleg de ce ati aplaudat

20.02.2009, 17:43 57

"Nu inteleg de ce ati aplaudat. Povara dezbaterilor a fost foarte mare si multi dintre voi s-a gandit ca Parlamentul este o activitate la care se participa din complezenta", a declarat fostul premier al Romaniei si liderul PNL, Calin-Popescu Tariceanu, la finalul votului pentru adoptarea bugetului de stat pe 2009 din cadrul camerelor reunite ale Parlamentului.

Conform lideruli PNL, "actualul buget se indeparteaza, nu fata de promisiuni - aici nici nu mai incape vorba -, ci fata de bugetul din ultimii ani".

PNL nu avea cum sa voteze pentru acest buget, in aceste conditii. Acesta a mai spus ca bugetul nu este realist, acesta neavand alaturi un plan consistent anticriza.

"Va propun sa reflectam foarte serios si sa cerem Guvernului Romaniei un plan foarte bine articulat. De 60 de cand Guvernul s-a instalat pare imobil, inghetat, in fata problemelor la nivel international", a completat acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO