ZF 24

Tăriceanu, reacţie la adresa protestatarilor: „Unii participă fără să ştie. Altceva în afară de pagina de Facebook nu citesc”

Tăriceanu, reacţie la adresa protestatarilor: „Unii...

Autor: Petriana Condrut

12.07.2018, 22:04 148

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, pe lângă oamenii oneşti care ies la mitinguri, sunt protestatari care nu ştiu exact de ce ies în stradă, singura sursă de informare fiind Facebook-ul., iar alţii sunt plătiţi din străinătate

"Problema e că cei care sunt mai gălăgioşi nu vor să accepte rezultatul alegerilor. Ieşirea oamenilor în stradă ne duce la concluzia că aceste demersuri, unii sunt poate curaţi în ceea ce fac, dar sunt unii care sunt manevraţi din străinătate. Au fost învăţaţi cum să procedeze la mitinguri, cum să provoace jandarmii. (…) Unii participă fără să ştie. Altceva în afară de pagina de Facebook nu citesc, li se pare adevărul absolut şi aşa dau curs unor astfel de demersuri. Reţelele de socializare joacă un rol foarte prost în cee ace înseamnă informarea. Nu numai la noi, din păcate, ci şi în alte ţări", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Acesta a mai spus că preşedintele a avut un rol de jucat în divizarea societăţii.

"Sper ca toate aceste modificări, care nu sunt suficiente, să mai ajute România în revenirea la normalitate. În momentul de faţă este o fractură uriaşă. Preşedintele aici ar fi avut un rol de jucat, dar mă întreb dacă mai poate să joace un astfel de rol, deoarece vin alegerile anul viitor. Nu putem lăsa societatea să rămâna fracturată în acest fel", a mai spus preşedintele Senatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO